Buku Rahasia Magnet Rezeki & Ultimate fortune Rezeki level 9 untuk dimiliki


Spread the love

 

 

Assalamualaikum,
Semoga sahabat pembaca linncomel.com berada dalam keadaan tenang dan gembira.
Alhamdulillah, dengan izin ALLAH saya berjaya mendapatkan dua tajuk buku yang berada di senarai best seller di toko gramedia Banda Aceh dan rasanya juga ‘best seller’ di beberapa toko Gramedia di Indonesia.

Buku tersebut ialah ‘ The Ultimate fortune’ Rezeki level 9’ di tulis oleh Life signs Guru’ di Indonesia iaitu Tuan Andre Raditya dan satu lagi buku ‘best seller’ iaitu ‘Rahasia Magnet Rezeki’ yang ditulis oleh Ustadz Nasrullah.

Sekiranya ada dikalangan sahabat yang berminat untuk mendapatkannya boleh hubungi saya secara personal untuk mendapatkannya.

Sila rujuk keterangan di bahagia gambar buku tersebut untuk keterangan lebih lanjut tentang buku tersebut.

 

Ultimate fortune Rahsia Rezeki Level 9

Secara ringkasnya dengan membaca buku ini, pembaca akan

  • mengenali 9 level pintu rezeki yang selama ini tidak kita ketahui atau abaikan.
  • Mengetahui apakah sumber kegagalan dan penghalang rezeki.
  • Mengetahui kekuatan rezeki terutama 19 kekuatan rezeki level 9
  • Dan banyak lagi panduan yang berharga dikongsikan melalui buku ini.

Stok buku ini agak terhad dan saya  hanya menyimpan lima biji buku untuk tajuk ini.

 

 

Rahasia Magnet Rezeki ( Menarik rezeki dahsyat dengan cara ALLAH) . Sebenarnya buku ini telah pun saya miliki sejak NOV 2017 dihadiahkan oleh seorang teman .Alhamdulillah buku ini sangat bagus kerana itu saya tidak teragak-agak untuk membelinya lagi .

Banyak perkara yang dikongsikan oleh Ustadz Nasrullah melalui buku. Pelbagai teknik yang dikongsikan jika dilakukan dengan penuh yakin dengan izin ALLAH dapat membantu mereka yang mempunyai masalah rezeki.

Melalui buku ini juga pembaca dapat memahami apakah ia dan bagaimana untuk berperasaan postif, berfikir positif dan motivasi positif seterusnya dapat membantu memecahkan masalah rezeki yang membelenggu diri.

Stok buku ini juga agak terhad dimana saya juga hanya menyimpan lima biji buku untuk tajuk ini.

 

Harga bagi setiap judul buku ini ialah RM50  termasuk kos penghantaran, sekiranya anda berhajat untuk memiliki kedua-dua tajuk ini, anda hanya perlu membayar RM 92 termasuk kos penghantaran.

Update: buku hanya tinggal satu naskah bagi setiap tajuk. Sekiranya anda berminat,Sila PM ( facebook messenger) ‘linn comel’ atau whatsapp ke 0163116972

 

sekian, terima kasih