Tawaran Jumaat-Rawatan Pembersihan Chakra untuk masalah kewangan dan rezeki.


Spread the love

Adakah ketika ini anda mengalami masalah rezeki dan kewangan?

 Anda merasa kekurangan wang kerana wang sangat sukar menghampiri  sehingga terbatas segala keinginan anda?

Bagaimana untuk menyelesaikan masalah ini? 

Tiada yang dianggap kebetulan di dalam dunia ini  termasuk anda yang membaca tulisan ini.

Jom sama-sama kita lihat ‘cetak biru’ atau ‘blueprint’ kewangan kita.

Sejak kecil kita menerima dan menyimpan kepercayaan yang salah tentang kewangan disebabkan instalasi secara tidak langsung dari lingkungan iaitu mereka yang berada disekeliling anda.

Akibatnya sehingga ke saat ini anda merasa takut, tertekan  dan cemas dan merasa sukar untuk mendapatkan lebih banyak wang datang ke dalam hidup anda sehingga anda perlu bekerja keras untuk mendapatkan wang tetapi hasilnya masih tidak mencapai seperti yang diinginkan.

Adakah anda ingin memperbaiki hubungan anda dengan wang dan anda makin bebas menghancurkan dan tidak lagi mencipta keterbatasan , ketakutan dan kerisauan  yang berkaitan dengan wang.

Saya ada menyediakan perkhidmatan Membersihkan Chakra dan jalur energi rezeki

 Insya ALLAH saya akan membantu membersihkan mendapan dan sekatan energi  berkaitan wang pada tubuh etheric, jalur energi, hubungan energi antara cakra dasar dan energi wang alam semesta, dan  mengaktifkan aliran energi wang pada 7 cakra anda .

Pembersihan chakra ini adalah rawatan jarak jauh dan  saya akan lakukan selama 7 hari berturut-turut dan mahar seikhlas hati anda sempena hari jumaat ini saya berniat untuk membantu, cuma anda perlu membantu diri anda untuk mengalirkan energi seikhlasnya.

Anda boleh rujuk sebahagian kecil testimonial terbaru Dari kalangan sahabat yang telah Saya Bantu dengan izin ALLAH.

Terbuka kepada semua bangsa dan agama.

Jika berminat boleh PM saya Dan klik
http://www.wasap.my/60193876972

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]